maanantai 5. joulukuuta 2011

05.12.2011


Tänään meillä oli kaverini Mari hänen Mörkö seropivanhuksensa kanssa kylässä :) Lyyti tykkäsi hirveästi, ja olisi halunnut riehua vain kokoajan, mutta Mörkö ei oikein ymmärtänyt miksi Lyyti riehui ja pomppi sekä roikkui hänen valjaissa ja karvoissa kokoajan. Ajattelin että tämä on hyvä hetki harjoitella Lyytin kanssa tottelemista vaikka muita koiria on lähellä, ja ihmeen hyvin tyttö totteli, sillä varauduin siihen ettei neiti kuuntelisi minua yhtään.



Ulkona molemmat koirat ottivat ilon irti, tai ainakin Lyyti juoksenteli hirveätä kyytiä ympäri pihaa. Kamerasta loppui akku juuri hyvällä hetkellä kun molemmat koirat innostuivat leikkimään oikein kunnolla Onneksi sain edes muutaman heilahtaneneen kuvan ulkoakin mistä näky vähäinen ja jäinen 'lumi' sekä Lyytin vauhti. Ensikerralla otan sitten paremman kameran mukaan ja varapatterit!




Tänään myös blogin ulkoasu koki suuren muutoksen, missä siskopuoleni auttoi tekemällä yläkuvan. Suuret kiitokset siis siitä hänelle :)! Toivon myöskin paljon kommenttia uuden ulkoasun väreistä ja tosiaan tuosta yläkuvasta.




Ei kommentteja: