lauantai 7. huhtikuuta 2012

Lumileikkejä ja pitkiä lenkkejä

Olen ollut taas kipeänä kuumeessa, yskässä, nuhassa sekä kurkkukivussa, niin Lyytin kanssa en ole voinut tehdä mitään erikoista. Lenkillä ollaan kyllä käyty, nyt monenä päivänä jo tuo 3km lenkki, joka menee myös ison tien laidasta jossa kulkee rekkoja. Ensimmäisellä kerralla vähän jännitti mennä tiellä isolla tiellä, mutta sain yllättyä positiivisesti. Lyyti ei rekoista kummemmin piitannut, ensimmäisen kohdalla vain vähän säikähti. Muut rekkojen ohitukset menivät mainosti, eikä neiti piitannut yhtään niistä.

Pihavahti vahtimassa ikkunassa :)


Myös hampaiden harjaukseen olemme alkaneet totutella. Mitään Lyytin lempipuuhaa tämä ei todellakaan ole, mutta kyllä sitä kestää sen pienen hetken. Muutaman kerran olen harjannut ihan vaan vedellä ja vanhalla hammasharjalla, joka on pehmeä ja siitä on keitetty kaikki pöpöt pois. Hauskinta tässä on se, että kun Lyytille näyttää hammasharjaa, se rypistää kuonoaan. Muutaman kuvankin sain, toivottavasti niistä näkee edes jotenkin miten neiti reagoi.




Eilen käytiin myös tämä 'pitkä' lenkki, ja pikkuveli oli mukana. Puku piti laittaa päälle, kun satoi rännän ja veden sekoitusta. Lyyti ei ole ikinä ollut hirveän innoissaan puvusta, mutta kyllä se sitä mukisematta päällään pitää. Sain siis kuviakin tänne teille, mutta harmiksenne vain puhelinlaatuisia, koska ilma oli eilen niin kehno ja en järkkäriä halunnut kastella. Myös kaksi videota saatte nähtäväksenne pitkästä aikaa, joista toinen on kyllä otettu silloin kun neiti oli ihan pentu.




Lyyti innoissaan pyörimässä lumessa :)

Pikku-Lyyti nukkumassa :)


Ei kommentteja: