keskiviikko 1. elokuuta 2012

Rokotuksia ja yhtä ruttuinen kaveri


Tänään Lyyti vietiin rokotuksiin. Paino mitattiin samalla, ja painoa neidiltä löytyy 24.9kg eli 25kg voisi sanoa. Hirveän iso tuo tyttö kyllä on jo!:) Mutta minun puolestani saisi olla vielä vaikka vähän isompikin. Rokotuksissa Lyyti nostettiin pöydälle, ja tyttö oli esimerkillisesti paikallaan kiltisti ja söi herkkuja kun häntä piikitettiin rokotusneuloilla. Mutta hyviä uutisia Lyytin kannalta oli, että seuraavat rokotukset ovat vasta 3vuoden päästä.
Oltiin sitten juuri lähdössä eläinlääkäriltä, ja maksoimme tuotteet mitä ostimme, niin sisään asteli englanninbulldoggi! En ole montaa kertaa täällä Lappeenranta nimisessä tuppukylässä nähnyt, ja Lyyti ei ollut tätä ennen nähnyt kertaakaan. Juttelimme siinä sitten bulldogin omistajan kanssa, ja hän sanoi ettei hänenkään koiransa aikaisemmin ikinä nähnyt toista englanninbulldoggia. Lisää juteltuamme selvisi että EB oli 2vuotias narttu. Vieras EB ei pahemmin Lyytistä kiinnostunut, mutta minun neiti ei menannut nahoissaan pysyä, kun höpsö oli niin innoissaan.
 

1 kommentti:

pippariina kirjoitti...

Montahan täällä on :) Ja e.bullifoorumilla on hyvä sopia vaikkapa bullimiittejä johonkin koirapuistoon. On hyvä päästä painimaan omanlaistensa kanssa, bullit kuitenkin leikkivät eritavalla kuin esim. paimenkoirat.

Ja hienoa että Lyyti ei ollut moksiskaan ruttuisesta tuttavasta, jotkut jotka on ikänsä (esim. Aatu) olleet vain muutaman koiran ja vieläpä vain "puikkonokkaisten" kanssa tekemisissä vierastavat ruttuisia. Kun eihän nämä peiliin osaa katsoa ja tiedä että samannäköisiä ovat :D