tiistai 27. joulukuuta 2011

27.12.2011

Päivittelen tänne taas pienen tauon jälkeen kun on ollut heiman joulukiireitä, ja kameraa ei ole ikinä tullut mukaan :( Mutta jätän selittelyt sikseen ja aloitan asialla.
Meillä on mennyt joulua aikaisempi aika ja sen jälkeinen aika ihan normaalisti elellen, ollaan käyty lenkeillä ja tutkittu kaikkea uutta ja ihmeellistä. Luulisin että haluatte kuulla Lyytin joululahjoista, joten niistä sitten laitan tähän.
Kuva Salamanteri-verkkokaupasta

Tyttö sai lahjaksi siankorvia, naudan luita, herkkuja sekä sen ihanan pinkin kaksirivisen niittipannan mikä ehti tulla ennen joulua, mistä kerroinkin jo aikaisemmassa postauksessa♥ Panta oli hirman liian iso vielä Lyytille, mutta onneksi neiti kasvaa vielä hirmuisesti.


Olen nytten isälläni ja täällä koneella ollessani tein löytöjä tuolta kuvat kansioista. Siellä oli ihania kuvia Lyytistä ihan pienenä vauvana, silloin kun neiti oli vasta tullut meille ♥! Sydän suli näille kuville, ja tottakai ne oli sitten pakko täälläkin jakaa :) Viimeisessä kuvassa pikkuinen Lyyti on tutustumassa minun ja isäni yhteiseen suomenpystykorvauros Turoon.

Lyytin ja Turon ensinäkeminen

Löysin eräästä lukemastani marsublogista kivan idean päivityksiin, ja ajattelin toteuttaa sen tässä Lyytinkin blogissa muunnellen koirille sopivaksi, sillä tuo 'tehtävähän' on kirjoitettu marsubloggaajille. Toivoisin kommentteja ideasta ja jos jotkin kohdat listassa kuulostavat tyhmiltä, haluaisin mielelläni palautetta siitä, sekä miten voisin muuttaa kohtaa. Mutta laitan tehtävän kuitenkin tähän ja ideanahan on siis kirjoittaa 22. päivän ajan aina jokapäivä yhdestä aiheesta postaus :)

1 - Kuvat koiristani ja infoa niistä
2 - Entiset eläimeni
3 - Parasta mitä koirani tietävät
4 - Kamalinta mitä koirani tietävät
5 - Koirieni ruokinta
6 - Parasta koirien omistamisessa
7 - Kamalinta koirien omistamisessa
8 - Tulevaisuuden suunnitelmat
9 - Mistä kaikki alkoi
10 - Koiramuisto
11 - Tärkein koira
12 - Koiraihminen joka inspiroi
13 - Koirien asuintilat
14 - Lempirotu
15 - Blogeja joita seuraan
16 - Parhaat koirakuvat
17 - Paras koiramatka
18 - Unelma koiran asuintilat
19 - 5 asiaa jota ette tienneet koiristani
20 - Ensimmäinen koirani
21 - Mikä on paras ruokinta koiralle?
22 - Muut eläimeni

Laitan loppuun omasta mielestäni onnistuneita kuvia Turosta, toisesta koirastani.

Kaikki muut postauksen kuvat ©JennaR paitsi kaulapantakuva.

1 kommentti:

Milla kirjoitti...

Iha hauska idis eikä miust noit tarvi muuttaa! (: