keskiviikko 28. joulukuuta 2011

28.12.2011


Neiti nukkuu :)

Lyyti heräsi "innostuneena" katsomaan kuka siihen tuli :'D

Hieman vanhempi kuva, silloin kun oli vielä lunta.

Tänään saatte extra paljon kuvia nähtäväksenne, kolme pientä videota metsälenkiltä sekä kolme puhelimella otettua kuvaa jotka laitoin tuohon alkuun. 


Tänään aamulla heti kun heräsin ajattelin että nyt on mahtava ilma lähteä Lyytin kanssa metsään vähän pitemmäksi aikaa. Kameran otin tietysti mukaan, sillä ilma oli mitä mahtavin. Ensiksi käytin Lyytin aamupissillä pihalla, mistä alkupätkän kuvat.



Aamupissien jälkeen mentiin sitten Lyytin kanssa sisälle laittamaan hihna ja panta tieylityksen  ajaksi. Laitoin neidille pannan, ja käskin odottamaan eteisessä istuen silläaikaa kun haen yläkerrasta ulkoiluhousut. Alastullessani ihmettelin että minne neiti oli mennyt ja menin katsomaan olkkarista, niin sielä se innokas ja reipas lenkkeilijä istui pedillään (kuva tekstin alla) ja sanoen katseellaan ikäänkuin 'Mami ei jaksa nyt lähteä, niin painava panta ja hihnakin....'. Sain Lyytin onneksi käskemällä kanssani ulos, ja tyttö reipastui heti pihasta päästyämme.

Reipas lenkille lähtijä.

Pakollinen poseeraus ihanassa valossa :)

Metsään ei ole meiltä todellakaan pitkä matka, pihalta vain tien ylitys, ja siinä se on. Piti ottaa Lyytistä yksi kuva ennen kuin laskin tytön irti metsään, sillä valo oli niin ihana. 
Heti kun Lyyti kuuli että hihnan lukki aukesi, se tempaisi hirveään vauhtiin! Kamalasti löytyi ihmeteltävää metsästä sekä uusi ihmeellinen asia, puro! (Onhan Lyyti siis pesty ennenkin, mutta ei se puroa ole nähnyt) Lyyti tuijotti vettä vaikka kuinka kauan, kunnes läpsäytti sitä vedellä ja raukka säikähti, mutta uudestaan oli sorkittava :'D Siis vauhdikas lenkki oli, ja sukkani kastuivat läpimäriksi niinkuin kengätkin, mutta pääasiahan oli se että Lyytillä oli kivaa ja neiti nautti :) Huomenna mennäänkin sitten koirapuistoon, jonne otan kameran mukaan jos muistan.
Loppuun laitoin paljon kuvia ja ne kolme lupaamaani videota.

Lyyti ponnistamassa vauhtia.


Hui vettä!




Otin retkemme lopussa kuvan takaisin tielle tultuamme että kaikki näkisi ihanan ilman :)




Ei kommentteja: