perjantai 6. tammikuuta 2012

06.01.2012




Jes, sain vihdoin uuden kameran Canon eos 1000d ♥ Nyt te lukijat saatte paljon paremman laatuisia kuvia  ja teidän ei enää tarvitse katsella niitä epäselviä sotkuisia kuvia :)! Huomasin muuten että blogilla on jo 15 lukijaa(yksi anonyyminä lukeva)! En olisi ikinä uskonut että edes se luku menee rikki, mutta kaikki on näköjään mahdollista :)! Kiitos siitä kuuluu teille, rakkaat lukijamme!

marsuvahti
Mutta nyt palataan uutisiin. 
Tässä välissä viimeiseen kirjoitukseen jossa kerron päiviemme tapahtumista on ehtinyt tapahtua vaikka mitä. Lyytin kanssa on käyty ensimmäistä kertaa koirapuistossa, joka meni hirmu hyvin, sillä Lyyti leikki innokkaasti kaikkien koirien kanssa, ja sielä oli yksi Lyytin kanssa samanikäinen labriksenpentukin. Jouduimme tosiaan olemaan isojen puolella, sillä pienten puolella ei ollut porukkaa :(


Lyyti sai myös uuden hienon talvipuvun, sinisen hienon timanttipannan, vaaleanpunaisen perus nahkapannan sekä paljon luita, joista lisäilen teille kuvia jossainvaiheessa. Kävin siis shoppailemassa Mustin&Mirrin outletissä sekä alennuksessa pari päivää sitten, ja sieltä tarttui edellämainittujen tavaroiden lisäksi marsuille herkkuja, herkkutikkuja, iiiiso pajusilta, c-max vitamiinijauhetta sekä pienen koiran peti. 
Mutta muuta isompaa asiaa minulla ei tälläkertaa ole, joten laitan tänne tekstiin uudella kamerallani otettuja testiotoksia.


2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

siul on ain nii kivoi kuvii tääl:) jos haluut ni voit kattoo myös tän --> http://you-can-always-dream.blogspot.com/ :-)

Sonja kirjoitti...

Anonyymi, kiitos :) käyn katsomassa blogisi.