torstai 29. maaliskuuta 2012

Koirien leikkejä, raadeltu seinä ja pajunkissoja




Tänään Lyyti pääsi leikkimään oikein kunnolla Turon kanssa, kauniin ja todella lämpimän kevät ilman alla. Koirilla oli todella mukavaa siihen asti, kun Lyyti erehtyi menemään Turon ruokakupille, josta poika siis ärähti Lyytille. Kävin hakemassa ahneen neitin pois ruokakupilta, ja leikit pääsivät jatkumaan ihan kuin mitään rähäkkää ei olisi ollutkaan. Turokin oli hirveän onnellinen kun sai leikkiä pitkästä aikaa oikein kunnolla. Käytiin myös moikkaamassa Kalle-heppaa joka asuu siis meidän pihalla omassa tallissa, mutta Lyyti ei uskaltautunut vanhan ruunan lähelle. Turo puolestaan teki lähempää tuttavuutta Kallen kanssa, turvat vastakkain siinä haistelivat toisiaan. Harmi kun en saanut kuvaa.



Hevosvanhus Kalle 23v :)



Aamulla kävi taas ikävä juttu, kun olimme lääkärillä. Kolmen tunnin yksinolon tylsistyttämänä Lyyti oli päättänyt tuhota seinää metrin korkeudelle asti ja lattia oli täynnä puu mujua. Ihmettelen miten neiti on saanut syötyä seinää niin korkealle, kun Lyyti ei ole kuitenkaan hirveän korkea.

 

Äsken kävimme Lyytin kanssa hakemassa pajunoksia pääsiäisen kunniaksi sisälle. Noh tyttö tietenkin halusi välttämättä tulla kanssani melkein vyötärön korkuiseen lumihankeen, eikä tietänkään päässyt ojasta omin avuin pois. Jouduin siis taas kerran pelastamaan köntyksen ojasta.. Mietin vaan, miksi Lyyti halusi välttämättä tulla ojaan, koska luulisi jo tietävän että ei pääse sieltä itse ylös, kun olen niin monta kertaa olen joutunut häntä auttamaan takaisin tielle.

Reipas matkustaja :)

Betadinen värjäämän silmän 'urat'

Ei kommentteja: